DATACLOUD IRELAND - DUBLIN 2017

Dublin City Convention Centre

Datacloud Irland, som arrangeras i Dublin den 21a september, är en av de främsta regionala nätverks- och affärshändelsen för datacenter- och molnchefer, deras kunder, investerare och chefstjänstemän och har ett enastående konferensprogram som hjälper till att forma sektorn inför det kommande året.

Som den lovande datacenterstaden i Europa är Dublin det senaste forumet för nätverkande och affärsuppgörelser. Årets program leds av datacenter- och molnbolag, med CIOs och globala IT-infrastrukturledare som diskuterar en rad heta ämnen inom de nya utmaningarna som ligger framför oss.

Kommer du vara där?

Nätverksträffen, som hålls under en dag på Dublin City Convention Center för 500 chefer, innehåller en stor utställning med mer än 50 internationella organisationer tillsammans med en storartad konferens- och nätverkssession ledd av många av branschens mest respekterade och eftertraktade talare. Datacloud Nordic kommer att ge alla inblandade en unik möjlighet att interagera med ett nytt forum av beslutsfattare som ansvarar för datacenterinfrastruktur och molnteknik.

Contact Sales