DATACLOUD NORDIC - OSLO 2017

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Datacloud Nordic, arrangerad i Oslo den 30e oktober, är den av de främsta regionala nätverks- och affärshändelsen för datacenter- och molnchefer, deras kunder, investerare och chefstjänstemän och har ett enastående konferensprogram som hjälper till att forma sektorn inför det kommande året.

Som den främsta skandinaviska nätverks- och affärsuppgörelseforumet kommer årets huvudteman att speglas i ett program lett av datacenter- och molnbolag, med CIOs och globala IT-infrastrukturledare som diskuterar en rad heta ämnen inom de nya utmaningarna som ligger framför oss.

Kommer du att vara där?

Nätverksträffen, som hålls under en dag på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo för 500 chefer, innehåller en stor utställning med mer än 50 internationella organisationer tillsammans med en storartad konferens- och nätverkssession ledd av många av branschens mest respekterade och eftertraktade talare. Datacloud Nordic kommer att ge alla inblandade en unik möjlighet att interagera med ett nytt forum av beslutsfattare som ansvarar för datacenterinfrastruktur och molnteknik.

Contact Sales