Om Hydro66

Vi hjälper andra framåtblickande företag matcha sina behov med en optimal hostingmiljö. Vi levererar ultra-effektiv grön colocation.

Vårt team

Har du frågor eller behöver du support? Kontakta oss!

Anne Graf

Anne Graf

CEO

Paul Morrison

Paul Morrison

Business Development Director

Andy Long

Andy Long

Blockchain Strategy Adviser

Fredrik Kallioniemi

Fredrik Kallioniemi

Director of Global Alliances

Christiaan Keet

Christiaan Keet

Chief Technical Officer

Alex Chiolo

Alex Chiolo

Director of Design and Engineering

Stefania Curti

Stefania Curti

Project manager

Juliet Pedrazas

Juliet Pedrazas

Chief Financial Officer

Sara Grundström

Sara Grundström

Business Development Manager

Anna Hollström

Anna Hollström

Financial Controller

Emil Fågelqvist

Emil Fågelqvist

M&E Engineer

Vår vision

Den nuvarande modellen för hur man processar och lagrar data är trasig. Tillväxten är exponentiell och drivs av användarnas förväntningar, Internet of Things, big data, förarlösa bilar med mycket mera. Av historiska skäl sker processas och lagras den mesta datan på dyra platser mitt i storstadsområden där smutsig, dyr, begränsad och opålitiga elnät är vanliga.

Under de senaste 20 åren har datacenter designats baserat på standards som utgår från att elnätet är opålitligt. Vi tycket att det är fel. Det resulterar i dyra lösningar som är både ineffektiva och dåliga för miljön.

Perfekt plats - optimal design

När man kopplar ihop data med världens mest pålitliga elnät kan man förbättra tillgänglighet, effektivitet och skalbarhet. Samtidigt minskar komplexiteten, kostnaderna och miljöpåverkan. Lägg till fallande priser för telekom (-21% varje år) och ökande elpriser så förstår man snabbt att det inte längre är någon ide att bygga datacenter i dyra, varma storstäder med dåliga elnät. 

Facebook, Google och Apple har alla förstått detta och deras resultat talar för sig själva. De har redan byggt megadatacenter i regioner med kallt klimat, precis vid stabila elnät med stor kapacitet och driver dem med grön el till låga priser. Och de har utmanat designen. De har tänkt om och hittat nya lösningar för Internets exponentiellt växande kundbas. 

Hållbar colocation för framtiden

Internetjättarna är inte de enda som behöver en ny modell för datacenter. Alla företag har data som växer snabbt och ett behov av att bearbeta, analysera och lagra den data. Alla företag behöver kunna hantera sin data på ett hållbart sätt, både ekonomiskt och miljömässigt. Företag som tänker på framtiden har redan optimerat med olika nivåer av hostingmiljöer för sina applikationer och kundbehov. Public cloud erbjuder redan bra möjligheter för effektivitet och konstnadsbesparingar, nu är det dags för colocation att göra detsamma!

Fakta om Hydro66

Vårt prisbelönta datacenter är elegant designat för att möta framtidens utmaningar. Det är byggt med miljön och kunden i fokus, det är skalbart, extremt effektivt och har en mycket attraktiv prisnivå!

Kontakta oss

Välkommen till oss idag!

Kontakta oss idag och se vad du kan spara hos oss

Kontakta oss

Vi hör av oss inom några timmar, du kan också ringa oss direkt på 0921-48 97 02

Kontakta sälj