Hydro66

Börsnotering i Kanada - Hydro66 VD Anne Graf berättar mer

Skriven av: Anne Graf

Idag noteras Hydro66 på Canadian Securities Exchange (CSE:SIX). Det är ett stort och spännande steg för oss och våra kunder, och i samband med detta kommer det flera pressmeddelanden om det olika stegen i processen. För de som är intresserad förklarar jag bakgrund och sammanhang kring noteringen.

Fram till mars i år var Hydro66 privatägt av bland andra vår ordförande Internet-entreprenören David Rowe och vårt management team. Den 2:a mars 2018 tog vi in en investering på 10 miljoner kanadensiska dollar och välkomnade nya investerare. Som en del av detta tog de ursprungliga investerarna en majoritet av ägandet i ett kanadensiskt bolag som heter Arctic Blockchain Ltd.

Tillsammans med våra nya investerare var vår ambition att börsnotera på börsen CSE. I samband med investeringen sa David "Börsnoteringen ger större kapitaltillgång, när vi breddar våra ambitioner och utökar våra marknadsandelar." För att spara tid har detta gjorts via en sk Reverse Take Over av ett noterat skalbolag, i detta fall Caza Gold. Den 8:e juni 2018 slogs Arctic Blockchain Ltd och Caza Gold ihop och bytte namn till Hydro66 Holdings Corp.

Vid börsnoteringen ägs bolaget till ca 80% av de ursprungliga investerarna och 20% av nya kanadenskiska investerare. Hydro66 Holdings Corporation äger helt Hydro66 UK Ltd som i sin tur äger Hydro66 båda bolag i Sverige. Vårt management team är kvar som tidigare och David fortsätter som ordförande. Snart får vår webbplats en Investor Relations sida där man kan följa vår resa. Vår ticker-symbol är CSE:SIX.

Börsnoteringen kommer ge fler möjligheten att följa med oss på vår resa till att bli Europas största och grönaste kommersiella datacenter, specialbyggt för HPC applikationer. Under tiden är det full fokus på våra kunder i Boden med att driva och bygga ut vårt supereffektiva datacenter

Kontakta sälj