Varför Hydro66

Ultra-låg totalkostnad, ett internationellt erfaret team och en colocation-lösning som är hållbar på riktigt - framtidens colocation är här.

Låg livstidskostnad

Grön energi till ultra-låg kostnad och ett supereffektivt colocation datacenter. Vi erbjuder både korta och långa kontrakt med möjlighet att låsa elpriset.  Datatillväxten gör att fler och fler IT-ansvariga tittar närmare på totalkostnaden. Vi kan hjälpa dig att ta fram ett starkt business case för ditt behov. 

Den vanligaste frågan vi får är: "Hur kan jag få ner kostnaden för mitt data utan att äventyra säkerhet, service eller tillgänglighet?" Vi har svaret. 

Erfarenhet

Hydro66 grundades av internet-pionjären David Rowe, grundare och CEO för Easynet under 1994-2013. Tillsammans med ett mycket erfaret tekniskt och operativt team och det regionala utvecklingsteamet från The Node Pole som har arbetat sedan 2010 med att guida datacenter (bland annat Facebooks första datacenter utanför USA) till regionen. Tillsammans levererar vi attraktiva kommersiella fördelar för dig och dina kunder. 

Hydro66 team har arbetat med telekom, datacenter och internet för över 20 år. Du får tillgång till kompetens som kan hjälpa till att skapa en världsledande colocationlösning för dig, vi kan också hjälpa dig med andra digitala- och moln-strategier.

Effektivt, grönt och förnybart på riktigt

Fler och fler köpare av colocation ser de dolda kostnaderna som kommer från ineffektiva byggnader på dyr mark med begränsad och dyr el. Gammaldags datacenter slösar stora mängder energi och vatten på omoderna kyllösningar. Fem till tio år gamla datacenter kostar företag mer pengar varje dag. 

Vi använder lokalt producerad ren och grön vattenkraft till vårt första datacenter som ligger i det ledande moln- och datacenterklustret i Norden, i norra Sverige. Det är det första av många globala platser som vi har identifierat med kalla klimat, obegränsad bandbredd och skalbar, stabil och grön energi till låg kostnad. 

Vår design är perfekt planerad för att svara upp mot framtidens stora utmaningar. Datacentret är byggt med miljön och användaren i åtanke, är flexibelt, effektivt och har ett mycket attraktivt pris. 

This shows Carbon footprint in grams CO2 per kWh of power generation in 2013.
Utsläpp i gram per CO2 per KWh av producerad el

Hur kan vi hjälpa ditt företag att växa?

Molnleverantörer

Molnleverantörer

Hos oss får du skalbara, flexibla och skräddarsydda colocation datacenter byggnader som ger dig en säker plattform att växa vidare med.

Read more

Systemintegratörer

Systemintegratörer

Systemintegratörer behöver fördjupa sina kundrelationer och differentiera sig på marknaden. Ett samarbete med Hydro66 ger tillgång till en förstklassig anläggning och nya affärsmöjligheter.

Read more

HPC

HPC

Vi har byggt ett datacenter med hög prestanda och bästa möjliga pris. Från 10kW per rack med ett PUE på 1,07 och EU:s lägsta elpriser har vi paradiset för data mining, modellering och avancerade simuleringar och design. 

Read more

Enterprise

Enterprise

Beslutsfattare inom IT på både stora och små företag har många utmaningar, från molnmigrering och DevOps till budgetrestriktioner och digital transformation. Vi hjälper företag att hitta en lösning som är både ekonomiskt och miljömässigt hållbar.

Read more

Välkommen till oss idag!

Ta kontakt med oss idag så tar vi fram en lösning för just dig!

Kontakta oss

Vi hör av oss inom några timmar, du kan också ringa oss direkt på 0921-48 97 02

Kontakta sälj