Det är alltid bra med en kontrollansvarig på ett bygge

Hej igen på er alla härliga läsare som följer mig här på bloggen. Det är många som ställer frågor till mig angående mitt bygge och vill veta lite mer hur jag har organiserat det hela, eftersom allting flyter på så bra. Det har inte varit några förseningar och det är ett hyreshus som jag bygger. Det är beräknat att alla hyresgäster ska kunna flytta in i januari, men som det ser ut nu kommer det bli inflyttningsklart före jul. Jag har skaffat en kontrollansvarig här i Västervik på bygget, och detta är det som krävs menar jag, för att allting ska gå som tåget! Det finns ett företag som heter Terra Bygg & Konsult, och jag rekommenderar alla som planerar ett bygge att ta hjälp av deras kontrollansvarig i Västervik. 

 

En kontrollansvarig är spindeln i nätet som ser till att allting flyter på som planerat, ser till att alla sköter sin del av det som avtalats och kontrollerar helt enkelt att bygget fortskrider så att det ska bli klart i tid. Medarbetarna på Terra Bygg & Konsult är oerhört rutinerade eftersom de jobbat i denna bransch i många år och dessutom har de alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Det är en bra investering att ta hjälp av en kontollansvarig i Västervik. Jag känner flera personer som bittert ångrar att de inte gjorde det. Det är en ganska försumbar kostnad att ta hjälp av denne kontrollansvarig i Västervik om man betraktar vad ett helt bygge kostar totalt. Med en kontollansvarig kan man till och med spara pengar, för då undviker man obehagliga överraskningar som lätt kan öka på kostnaden med tiotusentals kronor.