Massage här i Kungälv

Varmt välkomna till bloggen alla mina läsare och jag tycker det ska bli riktigt roligt att få ta och berätta för er om att jag har hittat ett företag som ger sådan effektiv massage i Kungälv. Jag möter många människor, många kvinnor framförallt, varje dag i mitt jobb inom vården som har en rätt så tung och slitsam arbetssituation. Precis som jag, för jag jobbar inom hemtjänsten och det är mycket stress och ett högt tempo. Nu har i alla fall jag hittat något som fungerar väldigt bra för mig och min stressade kropp och själ, och det är denna massage som jag får på ett företag som heter Lilla Massagestugan Vedhall.  

Först och främst är det ju så skönt med massage och det händer ju något med mig efter varje gång jag har varit på massage. Ni som har fått massage själva vet vad jag menar, och till er som aldrig fått massage innan kan jag bara nämna att det frigörs massor av må-gott hormoner i kroppen som har effekt som sitter i länge efteråt. På Lilla Massagestugan Vedhall är det en duktig massageterapeut som heter Lena Bengtsson som utför dessa behandlingar i massage, och nu vill jag rekommendera er som söker massage i Kungälv att faktiskt gå dit och prova, i alla fall en gång, för då kommer ni förstå vad det är jag menar när jag säger att detta är så fantastiskt bra. Lena Bengtsson erbjuder flera olika sorters massage eftersom vi alla har olika behov. Behandlande terapeutisk massage, behandlande svensk klassisk massage och taktil massage är exempel på vad man kan få hjälp med när man går dit. Så gör något bra för er själva mina vänner, och se till att boka er en tid för massage här i Kungälv på Lilla Massagestugan Vedhall.